Klaipėdos virtuvė vystėsi vokiečių, anglų, olandų, lietuvininkų, žemaičių ir net prancūzų virtuvių įtakose, ir todėl per daugelį amžių susiformavo savita, išskirtinė klaipėdietiška virtuvė su savo valgių gamybos būdais,  išskirtiniu maisto produktų panaudojimu.
Apsilankę šiame užsiėmime susipažinsite su Klaipėdos kulinarinio paveldo palikimu, viešbučių, restoranų, kavinių atsiradimo mieste istorija. Prisiminsime jau užmirštas šventes, kurias švęsdavo klaipėdiečiai.
Užsiėmimo dalyvių lauks smagios ir įdomios užduotys, bus ragaujama kafija ir pyragas, iškeptas pagal senąją klaipėdietišką receptūrą.

Skiriama suaugusiųjų grupėms.

Užsiėmimų laikas: II–V nuo 10.00 iki 16.00 val.
Grupės dydis: nuo 10 iki 25 žmonių
Kaina – 4,00 Eur užsiėmimo dalyviui
Užsiėmimo trukmė: 1 val.
Informacija ir išankstinė registracija mob. 8 601 17 617
Užsiėmimų vieta: Pilies muziejus (Priešpilio g. 2, Klaipėda)

Raskite mus

Skip to content